sku5980 harbor freight wiring problem

This forum is dedicated to those hobbyists with the 3-in-1 metalworking machines. Mill-Drill-Lathes. Tips, techniques, modification and use of these machines is topical.

Moderator: Harold_V

glb
Posts: 3
Joined: Fri Oct 20, 2017 10:33 pm

sku5980 harbor freight wiring problem

Postby glb » Sat Oct 21, 2017 2:09 am

I bought this and the wires behind the machine and right below mill motor are pulled lose one is a yellow/green that i found out went to the start button the other two are blue and brown can anybody tell me the color that go to off button it does not have any two it , i think this come from the rev and forward switch i picked a manual up it shows the motor wires but no color coded and does not show rev forward switch or on off button ,if any body can help thanks

tornitore45
Posts: 1328
Joined: Tue Apr 18, 2006 12:24 am
Location: USA Texas, Austin

Re: sku5980 harbor freight wiring problem

Postby tornitore45 » Sat Oct 21, 2017 6:57 pm

I do not know about that machine but conventions are:
Blue is the line Cold (European standard) same as the US white lead.
Brown is the line Hot, same as the US Black
Green-striped-jellow is safety ground/chassis
Mauro Gaetano
in Austin TX

glb
Posts: 3
Joined: Fri Oct 20, 2017 10:33 pm

Re: sku5980 harbor freight wiring problem

Postby glb » Sat Oct 21, 2017 9:00 pm

thanks found out today they went to that off switch


Return to “3-in-1 Metalworking Machines”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests