Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Topics include, Machine Tools & Tooling, Precision Measuring, Materials and their Properties, Electrical discussions related to machine tools, setups, fixtures and jigs and other general discussion related to amateur machining.

Moderators: Harold_V, websterz, GlennW

Post Reply
User avatar
wlw-19958
Posts: 1033
Joined: Fri Dec 22, 2006 5:41 pm
Location: Lewes, DE

Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by wlw-19958 » Fri Dec 01, 2017 1:09 pm

Hi There,

Starting last night, I haven't been able to get to any of
the Yahoo groups I visit. I'm one of the moderators of
the Clausing Lathe and Mill Group over there and I cannot
get to this group anymore. All I get is:

Oops!
Sorry, an error occurred while loading the content.

(with a large sad face emoji).

I've tried clearing my browser history and cleaning
my registry but still no luck.

Anybody else having trouble with Yahoo?

Good Luck!
-Blue Chips-
Webb

User avatar
ctwo
Posts: 2557
Joined: Tue Mar 27, 2012 12:37 pm
Location: Silly Cone Valley

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by ctwo » Fri Dec 01, 2017 3:13 pm

the interwebs are complaining it's down - mail is slow too...
Standards are so important that everyone must have their own...
To measure is to know - Lord Kelvin
Disclaimer: I'm just a guy with a few machines...

User avatar
BigDumbDinosaur
Posts: 583
Joined: Tue Jun 28, 2011 9:19 pm
Location: Midwestern United States

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by BigDumbDinosaur » Fri Dec 01, 2017 6:35 pm

I didn't think anyone used Yahoo anymore.
Science makes it known. Engineering makes it work.

User avatar
ctwo
Posts: 2557
Joined: Tue Mar 27, 2012 12:37 pm
Location: Silly Cone Valley

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by ctwo » Sat Dec 02, 2017 7:36 am

I was able to access the TekScopes Yahoo! group today.
Standards are so important that everyone must have their own...
To measure is to know - Lord Kelvin
Disclaimer: I'm just a guy with a few machines...

User avatar
NP317
Posts: 1071
Joined: Tue Jun 24, 2014 2:57 pm
Location: Northern Oregon

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by NP317 » Sat Dec 02, 2017 10:42 am

Yahoo on its last legs?
~RN

Magicniner
Posts: 405
Joined: Thu May 30, 2013 4:40 am

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by Magicniner » Sat Dec 02, 2017 1:29 pm

My Yahoo mail is fine, very quick to send & receive from PC and mobile :D

User avatar
wlw-19958
Posts: 1033
Joined: Fri Dec 22, 2006 5:41 pm
Location: Lewes, DE

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by wlw-19958 » Sun Dec 03, 2017 9:43 pm

Hi There,

I've been out-of-town for the last couple days.
I find that it is working now. I don't know what
the trouble was, but it's all moot now.

I just wanted to know if it was my machine or
something external. Thanks for the responses!

Good Luck!
-Blue Chips-
Webb

User avatar
Nelson
Posts: 82
Joined: Wed Nov 14, 2012 10:33 am
Location: New York

Re: Anybody having trouble with Yahoo! Groups lately?

Post by Nelson » Mon Dec 04, 2017 6:15 pm

Fine here, no issues.
Nels
SB 10L Lathe in pieces, Burke #4, Van Norman #12

Post Reply