Registration Bug

Get community help here, post test messages, suggestions etc. I will also document here changes that take place such as maintenance and upgrades.

Moderators: Harold_V, Marty_Escarcega

Post Reply
User avatar
Marty_Escarcega
Site Admin
Posts: 1707
Joined: Wed Dec 18, 2002 8:17 pm
Location: Mesa, AZ USA

Registration Bug

Post by Marty_Escarcega » Sat Dec 21, 2002 12:20 am

Looks like there might be a little registration bug. When you registered initially, you were given the opportunity to choose your password. The software is configured to allow this, yet it still emailed you a password, which required you to log in using that password and then going to MY HOME and changing it to something you know or like. Please confirm this was the case? As we are reporting it to Info Pop. I want to keep the registration process very simple if possible. It is something not currently done on the old site, but will allow some control over misuse.
"Jack of all Trades, Master of None"

User avatar
gglines
Posts: 113
Joined: Fri Dec 20, 2002 11:48 pm

Re: Registration Bug

Post by gglines » Sat Dec 21, 2002 12:36 am

In my case, I chose NOT to enter a password on the initial registration but found I couldn't post under my user name. Once I logged back in with the emailed password I could.

Changing the password took multiple attempts because I couldn't clear out the astericks in the 2nd password fields.

All appears to be working well now.

User avatar
Rich_Carlstedt
Posts: 1477
Joined: Sat Dec 21, 2002 12:16 am
Location: Green Bay Wisconsin USA

Re: Registration Bug

Post by Rich_Carlstedt » Sat Dec 21, 2002 1:05 am

Marty
I registered with a password.
The same password came back to me by email, then I logged on using it, so I did not have to chage.
Does this mean anyone "using the forumn"(Posting only) is required to register , or is this for beta only ?

User avatar
Jim_King
Posts: 21
Joined: Sat Jan 04, 2003 8:20 pm
Location: ohio

Re: Registration Bug

Post by Jim_King » Sat Jan 04, 2003 11:23 pm

I had trouble registering also.But it finally took.Dont know if it was me or not.All seems to work OK now.I like it. [img]/ubb/images/graemlins/smile.gif"%20alt="[/img]

User avatar
JeffinWI
Posts: 67
Joined: Sat Jan 04, 2003 11:48 am
Location: WI

Re: Registration Bug

Post by JeffinWI » Sun Jan 05, 2003 12:12 am

Marty, I had the same situation as Rich. Registered with a password, and that same password came back in the e-mail

User avatar
oheider
Posts: 65
Joined: Sat Jan 04, 2003 11:47 pm
Location: Pacific North West

Re: Registration Bug

Post by oheider » Sun Jan 05, 2003 1:22 am

Marty,
Registration worked well, only problem was not knowing what some of the features really do. I thought just do it and fix with editing later.
Otto
Can make 2 pieces of metal from one piece. 'Most always.

Post Reply